Ātro aizdevēju pakalpojumi ir pieejami personām no 20 gadu vecuma. Jau vairāk kā 10 gadus Latvijas iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja ātrā kredīta saņemšanai nelielu tēriņu segšanai. Nauda kontā nonāk pāris minūtēs, nav lieku formalitāšu un laika tērēšana. Aizdevumu iespējams saņemt no 20-70 gadu vecuma. Draudzīgie atmaksas noteikumi ir viens no iemesliem, kādēļ daudzi izvēlas par labu tieši šādam kreditoru piedāvājumam. Šāda veida aizdevumi ir ideāls risinājums reizēs, kad rodas neparedzēti tēriņi un nepieciešams tos steidzami segt.

KĀPĒC ŅEMT ĀTRO AIZDEVUMU?

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās. 21.gadsimta piedāvājumi aizdevumu saņemšanas jomā ir ātri, elastīgi un viegli realizējami, tādēļ tos izmanto labāk, kā banku aizdevumus(ieskaties te – https://viasms.lv/blog/paterina-kredits/). Ātrie aizdevēji, līdzīgi kā banku sektors, pārbauda aizdevuma pieteicēja kredītvēsturi un ienākumus, lai izvērtētu iespējas aizdevumu atmaksāt laicīgi. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Pirmajam aizdevumam procentu maksa netiek piemērota.

VAI ŠĀDI PAKALPOJUMI IR DROŠI?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Visa nepieciešamā informācija par aizdevuma piešķiršanu un atmaksas noteikumiem ir atrodama gan e-pastā, gan lietotāja profilā aizdevēja interneta vietnē. Visu informāciju par aizdevuma kopējām izmaksām ir iespējams uzzināt, izmantojot aizdevuma kalkulatoru, savukārt, visi dokumenti tiek atsūtīti elektroniski. Ātro aizdevēju darbība Latvijā tiek kontrolēta kā jebkura cita tamlīdzīga finanšu institūcija. Aizdevuma atmaksa ir elementāra – vai nu aizdotā summa ar procentiem, ja tādi ir, tiek pārskaitīti uz aizdevēja bankas kontu vienā maksājumā, vai arī tiek veikti lielāki aizdevuma atmaksas maksājumi.

KO DARĪT, KAD RODAS NEPAREDZĒTI IZDEVUMI?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *