Ja vēlaties baudīt mieru no ikdienas kņadas, bet saglabāt modernu dzīvesstilu, tad privātmāju ciemats Murjāņos būs tas kas vajadzīgs. Tas viss atrodams 20 minūšu braucienā no Rīgas, kas rada ideālus apstākļus nokļūšanai darbā un mājās. Privātmāju ciematu piedāvājumu mūsdienās izvēlas daudzi. Tas sniedz iespēju iegādāties savu privātmāju un zemes gabalu jau sakārtotā apkārtnē, atkrīt dažādas problēmas un birokrātija, kas saistītas ar komunikāciju ierīkošanu, nereti tiek piedāvāti arī dažādi apsaimniekošanas pakalpojumi, apsargāta teritorija un daudz kas cits, kas dzīvošanu šādā kopienā padara īpaši ērtu un mierpilnu. Moderni mājokļi, kas veidoti HI-tech stilā un iekļaujas ciemata misijā un vīzijas redzējumā. Pirkt zemi Murjāņos nav ekstra, bet gan lieliska iespēja izveidot savu ideālo mājvietu. Ar mājas īpašniekiem tiek slēgti dažādi līgumi, tostarp, apsaimniekošanas līgums, kas paredz arī dažādu papildus pakalpojumu iespēju(vairāk informācijas skatīt te – pārdod zemi). Ir pavisam viegli realizējams dzīvot klusā, skaistā vietā pie dabas, nezaudējot saikni ar visu, kas ir pārdesmit minūšu braucienā no mājām.

KAS RŪPĒJAS PAR TERITORIJAS APSAIMNIEKOŠANU?

Lai atvieglotu dzīvi iedzīvotājiem un uzturētu patīkamu atmosfēru īpašuma teritorijā, tiek nodrošināti dažāda veida apsaimniekošanas pakalpojumi. Ziemā nav jāuztraucas par piesnigušiem un neizbraucamiem ceļiem, kas liktu kavēt darbu vai citas darīšanas, rudenī par slapju lapu kalniem un sakopta apkārtne priecēs visu cauru gadu. Apkārtnes labiekārtošanas un dārzniecības pakalpojumi ir pieejami visiem ciemata iedzīvotājiem visu cauru gadu, kas palīdz apkārtni padarīt vēl skaistāku. Šāda veida pakalpojumi ir izdevīgi visiem, jo daudziem neatliek laika pēc garas darba dienas pievērsties šāda veida darbu veikšanai.

SAKOPTI DĪĶI VISA GADA GARUMĀ

Lai ciemats nezaudētu savu ārpilsētas burvību modernajā pasaulē, tā teritorijā ir ierīkotas dažādas ūdenstilpnes un 800 metru attālumā atrodas Gauja. Ūdens prieku baudīšana gada siltajā sezonā ir neizbēgama, it īpaši tādos gadījumos, kad dīķis atrodas tur pat pie mājas. Par dīķu tīrību un apsaimniekošanu nav jāuztraucas, jo tas ir atsevišķs pakalpojums, kas tiek sniegts ciemata iedzīvotājiem.

MODERNI MĀJOKĻI UN SAKOPTA APKĀRTNE PRIVĀTMĀJU CIEMATĀ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *