Ik viens no mums vēlas atvaļinājumu un brīvdienas, pavadīt bez sirdsapziņas pārmetumiem un atpūšoties, neko nedarot vai arī pilnīgi pretēji – baudot diezgan aktīvu atpūtu ar ģimeni un draugiem ārpus mājas. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Vēl daļa izvēlas doties braucienos ar laivām, kas ir lielisks veids, kā saliedēt kompāniju, turklāt laivu nomas ir atrodamas tur pat, krastā. Iespējams uzzināt vairāk informācijas zemāk rakstā!

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM

Laivas ir klasiska vērtība, taču pēdējos gados populāri ir kļuvuši SUP dēļi un e-foil. Tātad redzam, ka pieejamas dažāda veida inventāra nomas iespējas. Aktivitāšu piedāvājumu, bieži vien, veido tieši kempingu īpašnieki. Nereti, šie paši pakalpojuma sniedzēji neierobežo savu piedāvājumu ar laivu nomu vien, bet arī piedāvā gida pakalpojumus, dažādu pasākumu organizēšanu un tamlīdzīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas. Katamarāni, Supdēļi, laivas un pat neliela izmēra jahtas ir iespējams iznomāt dažādiem pasākumiem vai vienkārši atpūtai. Uz jahtas atpūsties var līdz pat 8 cilvēku liela kompānija.

SUP DĒĻU NOMA LIELĀM KOMPĀNIJĀM

SUP noma ir populāra ne tikai iesācēju, bet arī profesionāļu vidū. Supošana ir populāra ne tikai eksotiskās zemēs, bet arī pie mums, un dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

KĀDAS ATRAKCIJAS IESPĒJAMS IZNOMĀT ATPŪTAI UZ ŪDENS?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *