Siltajā laikā vienmēr ir aktuālas dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas ārpus telpām. Pēc aktīvas atpūtas dabā vienmēr jūtamies patīkami noguruši, un tas ir rādītājs tam, ka atpūta ir izdevusies. Upes, ezeru un jūras krasti ir lieliskas vietas, kur baudīt mieru pie dabas. Tur atrodas dažādi kempingi ar piknika vietām, dažādām izklaides iespējām, piemēram, laivošanu, SUPošanu un katamarānu īri, e-fiol un daudz ko citu(ieskaties šeit – sup saulriets). Ja plānojat brīvdienas pavadīt kādā kempingā pie ūdeņiem, tad iesakām laicīgi izpētīt aktivitāšu pieejamību un vai iespējams nomāt aktīvās atpūtas atribūtus.

KUR NOMĀT SUP DĒĻUS?

Ūdens atrakciju pilnīgai izbaudīšanai, noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma, kas pieejama katram interesentam. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Vairums kempingu, kas piedāvā atpūtu uz ūdeņiem, paši nodrošina arī aktivitāšu piedāvājumu. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai, kas noteikti būs neaizmirstams piedzīvojums katram.

KĀ ATRAST LABĀKO ŪDENS AKTIVITĀŠU VARIANTU?

SUP dēļu noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušie ūdens sporta veidu cienītāji. Maldīgi uzskatīt, ka sup dēļu izmantošana ir populāra tikai ārzemēs, jo Latvijā SUP dēļu noma ir tik pat populāra kā laivu noma. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

SUP DĒĻI, E-FOIL KATAMARĀNI UN PAT JAHTU NOMA KATRAM INTERESENTAM

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *