Latvijā siltais laiks vasaras mēnešos ir salīdzinoši īsu laiku, tādēļ skaidrs, ka visi steidz baudīt silto saulīti pēc iespējas produktīvāk. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks. Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Tieši aktīvā atpūta uz ūdens ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem interesentu vidū, tādēļ laivu un citu ūdens atribūtu noma ir ļoti izplatīts piedāvājums, kuram netrūkst interesentu.

KĀ KVALITATĪVI PAVADĪT LAIKU PIE ŪDENS LIELAI DRAUGU GRUPAI?

Ja izvēle krīt par labu brīvdienām pie ūdens, tad noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma. Dažādus ūdens atrakciju veidus ir iespējams nomāt dažādos veidos(vairāk informācijas te – Sup saullēkts). Tieši upju un ezeru krastos mēdz būt ierīkoti dažādi kempingi un aktīvās atpūtas zonas, kur arī iespējams atrast laivu nomas punktus. Noteikti iesakām izmēģināt e-foil dēļu nomu, kas ļaus, vārda vistiešākajā nozīmē, lidot pa ūdens virsu! Iznomājot SUP dēļus, būs iespēja romantiski vērot saullēktu vai saulrietu, vai arī ar katamarāniem vizināt bērnus.

SUP UN E-FOIL DĒĻU NOMA

SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienitāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Tas ir ne tikai lielisks relaksācijas veids, bet arī šādi iespējams trenēt teju visas muskuļu grupas ķermenī. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī.

ZINĀMĀKIE ATPŪTAS VARIANTI PIE ŪDEŅIEM

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *