Neviens mūsdienās nealkst dzīvot dzīvokļos un mājās, kurās saglabājusies septiņdesmito, astoņdesmito un deviņdesmito gadu elpa interjera un mēbeļu izvēlē. Tas attiecas gan uz dzīvokļiem, gan privātmājām, vasarnīcām un citām vietām, ieskaitot viesu namus un kempingus. Mūsdienās mēbeļu veikalos ir iespējams iegādāties visu ko vien varam un nevaram iedomāties, kas saistīts ar telpu iekārtošanu. Mēbeļu veikalos internetā ir iespējams iegādāties ne tikai mēbeles, bet arī aksesuārus un pat virtuves virsmas, nemaz nerunājot par dažāda veida un funkciju skapjiem, bērnu istabas mēbelēm un arī mēbelēm gaumīga biroja iekārtošanai(vairāk informācijas skatīties te – https://4istabas.lv/mebeles/mikstas-mebeles/). Protams, nevar aizmirst lielisko atlaižu piedāvājumu, kas patiks ikvienam.

KĀ SKAISTI UN TEICAMI IEKĀRTOT VIRTUVI?

Jebkuras mājas saimnieks apliecinās, ka virtuve ir galvenā vieta visā mājā. Ikviens, kurš ir galvenais saimniekotājs virtuvē, zin, cik svarīgs ir telpas iekārtojums. Funkcionalitāte un ērtums, kā jēdzieni, var atšķirties daudziem no mums, bet fakts paliek tāds kāds ir – virtuvei ir jāpielāgojas mājas iedzīvotājiem un iedzīvei, nevis otrādi. Sērijveida mājokļos virtuves allaž ir bijušas viena no mazākajām telpām visā dzīvoklī, tādēļ ir nepieciešams rūpīgi apdomāt mēbeļu izvietojumu, lai telpa būtu funkcionāla un tajā pat laikā nezaudētu platību. Sev tīkamu un piemērotu virtuvi atradīs jebkurš, jo skaistai videi nav jāmaksā astronomiskas summas.

KĀ IZVĒLĒTIES VISPIEMĒROTĀKOS SKAPJUS MĀJOKLIM?

Kurš gan var iedomāties mājas bez liela skapja? Lielo un ārkārtīgi smago sekciju laiks ir beidzies, līdzi sev paņemot atmiņas par pus aizkrāmētu istabu ar milzīgu mēbeli, jo tendences ir mainījušās, dizainā vairāk liekot akcentu uz askētismu. Skapjus izmanto pat palīgtelpās, nemaz nerunājot par guļamistabām, viesistabām garderobēm un gaiteņiem. Mazu dzīvokļu īpašnieki novērtēs stūra skapjus, kas nesamazina telpas platību, it kā rada vairāk vietas, vienlaicīgi pildot savu pamatfunkciju. Jebkura tipa mēbeli ir iespējams izgatavot pēc individuāla pasūtījuma un atbilstošu visām vēlmēm un vajadzībām.

STILĪGAS VIESISTABAS MĒBELES, DAŽĀDA VEIDA SKAPJI UN VIRTUVES IEKĀRTAS UN VIRSMAS

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *