Neviens remonta un būvniecības plāns nevarēs būt bez nepieciešamo materiālu iepirkšanas apdarei vai būvniecībai. Tad te rodas jautājums: “Kur tieši to visu atrast?”. Ir skaidrs, kad ikviens klients grib nopirkt labas kvalitātes materiālus un santehniku, un tajā pašā brīdī ekonomēt līdzekļus. Cilvēkiem, kam tieši šinī sfērā vispār nav iemaņu, tādu izvēli veikt var būt salīdzinoši smagi. Tagad to visu nepieciešamo iespējams nopirkt dažādos variantos – specializētā veikalā, kā piemēram,, tas varētu būt arī apdares materiālu un interjera veikals, tiešsaistes veikalos, atrodot produkciju reklāmas brošūrās vai avīžu sludinājumos un lielos būvniecības produkcijas lielveikalos. Kādi ir pamata materiāli apdarei, ko jāsameklē vai kā izplānot pašu remontu, uzzināt var tālāk tekstā.

Ko izvēlēties virtuves sienu apdarei un ko klāt viesistabā uz pašas grīdas?

Remonts mājoklī – grīdas un sienu izvēlēšanās, būs pētīta santehnika un skatītas mēbeles pēc pasūtījuma vai gatavas. Kā var pareizi izvēlēties apdari sienām? Labāk būtu pieskaņot grīdai, lai izveidotu vienotu tēlu. Piemēram, kad vairāk tīk parkets pelēkā krāsā, tad sienām iederēsies tapetes baltā krāsā vai arī krāsotas sienas ar akcenta sienām pelēkā krāsā. Viennozīmīgi tas, kas tad ir piemērotāks sienu apdarei – papīra tapetes, gatavas krāsotas sienas vai dažādas flīzes, būs atkarīgs tikai no cilvēka iegribām un istabas. Piemēram, bērnu istabā iederēsies fototapetes, šeit varētu būt izvietots zīmējums, kuru pēc tam varēs nomainīt. Bet, kā piemēram, vannas istabā labas būs flīzes. Uz grīdas ļoti labi noderēs parkets vai arī lamināta grīdas dēļi, bez tam tagad lamināts pilnīgi var atdarināt dabīgo koku, taču ir ievērojami izdevīgāks par parketu. Iespējams pat likt mīksto segumu, kas tad vislabāk izskatās guļamzonā. Tagad daudziem cilvēkiem jauninājums jau ir linolejs, tā kā tas ir pilnveidots – mūsdienās tas tomēr ir samērā spēcīgs, tiešām var slāpēt trokšņus un ir ļoti mīksts. Tādējādi nebūs bail, kad bērns savainosies vai arī kāds trauks saplīsīs. Kā arī būtiska lieta jau ir santehnika – keramikas vai akmens izlietnes, podi ar iebūvētu un vēl brīvi stāvošu ūdens skalošanas kasti, pie sienas stiprināmie podi, kas jau ir diezgan komfortabli izmantošanā. Nevienu neizbrīnīsi ar kluso aizvēršanas funkciju, taču podos tagad tiek iestrādāts ūdens taupīšanas režīms, kas jau ir diezgan būtiska opcija. Līdz ar to ir ieteicams tuvāk iepazīties ar visiem santehnikas tehnoloģiju jauninājumiem.

Kas tieši izlīdzēs jau ar remontdarbu neskaidrībām?

Kā tad piemeklēt būvmateriālu veikalu? Būtiski priekšnosacījumi tad ir daudzveidīgs preču piedāvājuma klāsts un, protams, kvalitātes garantija uz produkciju. Bez šaubām, ne mazāk svarīga lieta ir arī cena, taču nedzenieties pēc lētākā, tā kā kvalitāte materiāliem priekš apdares ir pati svarīgākā. Kā piemēram, kvalitatīvs interjera veikals var piedāvāt dažnedažādu cenu kategoriju preces, turklāt šādos veikalos pazīstamiem ražotājiem būs kā ekskluzīvi varianti, gan pieejamākas preces. Vienmēr jautājiet! Tā kā arī daudz zināmi zīmoli ražo ekonomiskus materiālus, taču tie pēc kvalitātes neatpaliek no dārgiem variantiem. Svarīgs faktors arī ir piegāde – vai, piemēram, veikals piedāvā piegādi uz mājām. Jo domāt par to, kādā veidā atvest parketu savā auto, nav tā jautrākā nodarbe. Svarīgs nosacījums būs kvalificēts darbinieks, kurš varēs sniegt konsultāciju gan materiālu piemeklēšanā, gan arī varēs sniegt idejas interjera plānošanā, gan arī paskaidros pilnīgi visas preces īpašības. Bez šaubām, būtiski jau ir novērtēt apdares materiālus un vēl pataustīt, tāpēc kvalitatīvs interjera veikals piedāvā ne vien materiālus apskatei, bet reizēm arī pieejami jau gatavi projekti, piemēram, jau gatavas istabas ar iekārtojumu, lai varētu saprast tieši to, ko Jūs vēlaties. Un beidzamais – vērīgi lasiet rekomendācijas, tā kā tieši pircējs jau ir tas, kas varēs pastāstīt visu par preču tirgotāju un arī pakalpojumu nodrošinātāju.

Ieteikumi apdares materiālu izvēlēšanās un arī atrašanā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *