Vai, piemēram, braucot ar automašīnu, Jums vienmēr būs svarīga drošība un komforts? Jo tikai gudri piemeklētas auto riepas palīdzēs to visu sekmēt. Kad tiek izvēlētas auto riepas, būtisks punkts būs izprast, kādas tad auto riepas tomēr ir nepieciešamas – ziemas vai tomēr vasaras riepas. Papildus sezonai, ir būtiski ņemt vērā to, kāds tieši ir pats auto un Jūsu braukšanas iemaņas, kur tieši plānojat doties ar auto, un to, cik ļoti ievērojams ir budžets riepu iegādei. Kopā mēģināsim apskatīt galvenos kritērijus, priekš tam, lai saprastu, kā tad piemeklēt piemērotākās riepas priekš sava auto.

Riepu specifikācijas, ko tad jāievēro pirms riepu pirkšanas

Jūsu braukšanas drošību nosaka vairāki momenti. Kā viens no galvenajiem ir pareiza riepu izvēle. Tomēr, lai nopirktu auto riepas, kuras jau var nodrošināt stabilu saķeri ar ceļu, sakumā ir jānosaka riepu piemērotība sezonai. Konkrēti vasaras riepas tad ir paredzētas braukšanai temperatūrā no +7 grādiem. Tās ir taisītas tieši no cietiem maisījumiem, tāpēc izceļas ar diezgan lielu nodilumizturību un vēl drošu vadāmību. Tomēr aukstā temperatūrā šādi riepu veidi paliek pārāk stīvi un nenodrošina labu saķeri ar ceļu. Protams, ka altenzo ziemas riepas ir izgatavotas jau no mīkstiem maisījumiem, līdz ar to šādas riepas saglabā braukšanas drošību zemās temperatūrās. Šādu riepu protektors visbiežāk būs aprīkotas ar dzelzs radzēm, kuras paaugstina drošības līmeni, kad tiek braukts pa slapju sniegu un pat ledu. Vissezonas riepas ir it kā kompromisa variants, kurš drošības ziņā nav tik labas, salīdzinot ar tām riepām, kas konkrētajai sezonai paredzētās. Tās ir atbilstošas tām valstīm, kur ziemā gaisa temperatūra nav tik ļoti maza.
Kā vēl viens nozīmīgs punkts jau ir auto riepu protektora raksts. Auto riepas ar rakstu bez virziena būs vislētākās, līdz ar to tādas riepas jau ir ļoti populāras, kaut gan tās nespēj nodrošināt augstu drošības pakāpi. Lai varētu braukt pa dubļainiem ceļiem būs piemēroti modeļi ar konkrēta virziena rakstu, kas novirza ūdeni no riepu apakšas. Vislabāko saķeri ar ceļu, sevišķi nestabilos laikapstākļos, sekmē riepas jau ar asimetrisku zīmējumu, kas tieši var pastiprināt transportlīdzekļa manevrēšanas spēju. Ieteicams atminēties, kad cena ir nozīmīgs moments. Kad tiek pirktas lētas auto riepas, tiek taupīts tieši uz savas drošības. Tādēļ labāk būtu piemeklēt kādu vidējās klases produktu. Ja nav īsti saprotams, kāda veida tieši riepas atlasīt, vislabāk lūgt palīdzību pie speciālistiem, piem., jebkura riepu noliktava strādā tikai ar speciālistiem.

Riepu serviss vai arī online veikals, kurā vietā pirkt riepas un citas detaļas?

Salīdzinoši nesen pamata vietas un veikali, kur tad varēja nopirkt riepas un citas detaļas bija tiešām jebkurš riepu serviss, kur mēs devāmies un meklējām atbilstošākos variantus. Laikam ejot sava veida riepu noliktava online vidē pārtapa ievērojami populārāks iepirkšanās vietas tips klientam. Online vidē tiešām var ātri pasūtīt, saņemt konsultāciju un pieteikties uz konsultāciju. Pastāv pāris detaļas, kam pievērst interesi, ja tiks meklēta riepu garāža. Ja vēlaties pievērsties e-vides lapai – veikalam, tad šinī gadījumā svarīgākais būs mājaslapas izskats un tās stils – galvenajai lapai jāparāda pamata apmeklētāja vēlmes, mājas lapas struktūrai būtu jābūt ērtai un arī vienkāršai. Piedāvājums – liela preču izlase (auto riepas kā arī lietie diski), nosaka veikala kvalifikāciju. Laba riepu garāža nodrošina vēl vēl dažādus pakalpojumus, kur tiek iekļauta arī, piemēram, riepu montāža un riepu balansēšana. Kad tiek meklētas riepas, nozīmīga būs bez šaubām arī to vērtība, labā autoservisā ir jābūt piemēram, kā premium klases segmentam, gan arī pieejamam ikvienam klientam. Klientu atsauksmes – viennozīmīgi, kad vajadzīga riepu maiņa, pirmais tad ir iepazīties ar klientu rekomendācijām. Bez šaubām, profesionāli speciālisti ar vairāku gadu pieredzi un kā patīkams papildus bonuss – dažnedažādas izpārdošanas un akciju piedāvājumi.

Mašīnas jaunas riepas galvaspilsētā un arī citās Latvijas pilsētās

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *