Par riepu stāvokli savai automašīnai ir nepieciešams pārliecināties regulāri, lai uz ceļa braukšanas laikā nerastos lieki pārsteigumi. No decembra līdz martam ir obligāta prasība lietot ziemas riepas, taču, viss atkarīgs no patiesajiem laikapstākļiem aiz loga, nevis kalendārā. +5 un +7 grādi pēc Celsija ir tās temperatūras, kuras tiek ņemtas par pamatu reizēs, kad tiek noteikti riepu maiņas obligātie termiņi. Zināms, ka daba mēdz izspēlēt dažādus jokus un apledojums uz ceļiem ir novērots pat dzestros maija rītos, tādēļ ziemas riepu balansēšana un izmantošana nedaudz ilgāk, par sliktu noteikti nenāks.

KĀ SAMEKLĒT PIEMĒROTĀKĀS RIEPAS SAVAM AUTO?

Diski nav tikai dekoratīvs riepu elements, kas noslēpj, varbūt, acij ne tik vizuāli tīkamas detaļas. Disku remonts tiek piedāvāts jebkurā riepu servisā. Disku taisnošana, remonts pēc deformācijas, pēc dažādiem bojājumiem, tā pat kā disku slīpēšana krāsošana un citas klientu vēlmes ir riepu servisa patstāvīgajā piedāvājumā. Ir ļoti liela nozīme visus riepu, disku un riteņu bojājumus novērst uzreiz, jo tas ietekmē braukšanas kvalitāti. Riepu servisa darbinieku pamata pienākumos ietilpst jebkāda veida darbs ar auto riepām. Tas tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Lai arī tas var būt izdevīgāks variants par jaunu riepu iegādi, cenu un to, vai labāk iegādāties jaunas riepas, vislabāk noskaidrot pie servisa darbiniekiem. Riepu remonts prasa vien pusstundu, tādēļ nav jābaidās par savas ikdienas kavēšanu.

TEICAMA ATTIEKSME PRET JEBKURU KLIENTU

Kvalitatīvs riepu un disku serviss var nozīmēt daudz jaunu un patstāvīgu klientu ilgtermiņā, kas nozīmē kvalitāti un zināšanas. Svarīgi, ka katram pakalpojumam tiek sniegta arī servisa kvalitātes garantija, kas nozīmē to, ka darbinieki savu darbu dara ar augstāko atbildības sajūtu. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi ir uzticēties meistariem, kuriem uzticat savu auto. Automašīnas niķošanās uz ceļa nav nekāda pasaka, tādēļ nepieciešams laikus novērtēt un novērst visas problēmas, kas varētu rasties.

AUGSTAS KVALITĀTES RIEPU UN DISKU MONTĀŽA UN SERVISS RĪGĀ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *