Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī mazākiem svētkiem, allaž svarīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko bankets telpās vai izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena kvalitātē. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī privātus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, visādā ziņā aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep kūkas pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisa sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

Ienāc – www.francumaize.lv/ru/

KONDITOREJAS UN KŪKU CEPTUVES RĪGĀ.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams, kūciņas – ko gan vairāk var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad nepieciešams iepazīties ar atsauksmēm, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un, protams, vai nosauktā cena būs adekvāta piedāvājumam. Vislabākais būtu zelta vidusceļš, kurā ir loģiska cenu un arī piedāvājuma attiecība. Kūku pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija pasūtīt pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī pirkt konditorejā uz vietas. Šāda pasūtījuma cena sastāda ne tikai produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un līdz ar to laiks, tādēļ, ja arī cena kļūst par dažiem eiro lielāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, atceraties, ka pasūtījums tiek cepts individuāli un, protams, allaž ir svaigs un gards.

ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETĀ.
Otrs populārākais pasūtījumu tips, ko saņem un arī piedāvā vairākas konditorejas, ir banketi. Galda klāšana mazākām un lielākām cilvēku grupām ir tik pat aktuāla kā kūku cepšana. Sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, aktuāla kļūst arī galdu klāšana izbraukumā ārpus telpām vai kādā citā klienta izvēlētā vietā. Klientam allaž būs jāzina galdu klāšanas cena, jo uzsaukt maltīti lielākai cilvēku grupai izmaksā vairāk, kā ģimenei. Banketa ēdienkarte sevī lielākoties iekļauj dažāda stila uzkodas, dzērienus, arī siltos un, protams, aukstos ēdienus, atkarībā no banketa formas. Visas uzkodas banketam vienmēr tiek gatavotas svaigas un, protams, kvalitatīvas.

Laba ēdinašānas pakalpojumu sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai banketi, jubileja vai arī kāda cita svinīga sanākšana ir izdevusies un līdz ar to visi būtu priecīgi ar rezultātu.

KUR NOPIRKT KŪKU UN EDIENU BANKETAM?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *