Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī vairākus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Labs galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tālab, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu kā arī konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan dažādi.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

KONDITOREJAS PRODUKTU PASŪTĪŠANA BANKETIEM.
Tortītes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, loģiski, kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga. Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā būs opcija veidot pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par dažiem eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams, vienmēr būs svaigs un gards.

KĀDS IR BANKETA ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS?
Banketa galdu klāšana ir vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat populārs kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda tipa banketi telpās kā arī ārpus tām, būs īpaši populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu ciemiņu paēdināšanai. Katrā Ziņā nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma veikšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja rekomendācijām un pieredzei šajā sfērā, jo, ja ņem vērā to, ka nepieciešams paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga ir cena. Banketu ēdienkartē parasti būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

KUR RĪGĀ KLĀJ BANKETU GALDUS?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *