Šodien pie mums pārtikas piegādes pieprasījums paliek arvien lielāks. Kā arī neņemot vērā dažus ekonomikas lejupslīdes momentus, banketu un citu gatavo ēdienu piegādes sfēra ar katru gadu aug vidēji par 15-20%. Pie tam saskaņā ar pētnieku viedokļiem šī tendence augt turpināsies arī tālāk, jo cilvēkiem vienmēr ir būtisks jautājums, ko meklēt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Turklāt nebūs aktuāli vai runa ir par restorānu vai arī tikai neliela beķereja. Un konditorejas Rīgā un citās pilsētās uzsāk nodrošināt tortes pēc pasūtījuma, turklāt palielinot savus piedāvājumu, kurā ir iekļauti arī banketi. Tai skaitā pat neliela konditoreja piedāvā cilvēkiem ne tikai sagatavot uzkodas banketam, bet arī tiek piedāvāta pilnīga banketu ēdienkarte, kā arī nodrošināta galdu klāšana izbraukumā.

Jūsu konditoreja nodrošina garšīgas tortes uz pasūtījumu, kā var izvēlēties?

Pirms tam, kā pasūtīt torti ir jāatceras uz kādu pasākumu tā ir paredzēta, jo, protams, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Taču jāsaprot, kad uz dzimšanas dienu nemaz nav vajadzīga kāzu torte vai arī otrādi. Šodien tortes pēc pasūtījuma jau ir diezgan dažādas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Labs variants ir iespēja pasūtīt torti, kura izgatavota no mazām kūciņām, tad nav jāgriež pati torte, un šis variants varētu būt izdevīgāk nekā pasūtīt lielu. Mēs jau visi zinam, kad konditorejas izstrādājumi var būt ar diezgan dažādiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Vienkārš pildījums ir populārākā izvēle, laikā kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šinī gadījumā parasti biskvīts tiek mīkstināts ar saldūdeni un pievienota ogu vai augļu kārta. Šis rīcības variants jau ir vislētākais. Taču varbūt dot priekšroku, kam interesantam un pasūtīt torti, pieņemsim, medus vai siera kūku ar maskarpone krēmu? Protams atceraties par pašu noformējumu, tā kā šis ļoti ietekmē cenu, ko noteiks konditoreja.

Kam jāakcentē sava uzmanība, kad būs rīkoti banketi?

Kad būs plānoti banketi, un ir atrasta konditoreja, kuras piedāvājumā tad ir galda klāšana un arī iespēja pasūtīt torti, ir vēl pāris nianses, kurām ir jāpievērš uzmanība. Viesu skaits, kas nozīmē to, kad tiek rēķināti un sastādīti izbraukuma banketi, jāvadās no jau pieņemtām ēdiena daudzuma normām. Svarīgi, lai galda klāšana nebeigtos ar tukšiem galdiem, pie tam arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Nozīmīgi, tomēr, lai izbraukuma banketi tiešām būtu kārtīgi organizēti arī no personāla puses. Svarīgi ir, lai banketu ēdienkarte būtu sezonāla, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet, piemēram, ziemas laikā būtu sātīgas uzkodas. Brīdī, kad būs izstrādāta banketu ēdienkarte, ir japārzin viesi, vai to vidū ir veģetārieši, bērni vai cilvēki ar īpašu ēdienkarti. Nav noliedzams, ka, ievērojot visas minetās nianses galdu klāšana cenas attiecībā var būt dārgāka, taču Jūsu pasākums būs pārdomāts un ideāls.

Tortes pēc pasūtījuma kā arī vislabākie banketi, viss realizējams vienuviet

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *