Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. PVC logi ir redzami 99% ēku fasāžu. PVC logi ir populārākā izvēle, taču iespējams montēt arī citus – koka un alumīnija logus. PVC logi ir populārs risinājums arī gadījumos, kad nepieciešama jumta logu izbūve. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī. Labi PVC logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus. Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Skaņas un siltuma izolācija, kā arī izturīgums ir šādu durvju lielākie plusi.

KLIENTU TOP IZVĒLE LOGU MONTĀŽĀ

Logu montāžas uzņēmumi klientiem piedāvā dažādas alternatīvas PVC logiem. Pastāv iespēja iebūvēt arī koka vai alumīnija logus. Ja vēlaties ugunsdrošus logus, tad alumīnija konstrukcijas būs labākais risinājums. Tas ir lielisks risinājums arī industriālajiem un komercprojektiem. Tos ir viegli pielāgot fasādei, jo rāmjus iespējams notonēt pēc vajadzības. Arī koka logi ir populāra klientu izvēle. Ja iedomājamies par veco laiku koka logiem, tad mūsdienās pieejamie no tiem ļoti atšķiras un dažkārt pat nav atšķirami no PVC logiem. Tas nav plāns stikls koka rāmī, bet gan vesela funkcionāla sistēma, kurā stikla pakete ir iebūvēta funkcionālā koka rāmī.

PALODŽU MONTĒŠANAS OPCIJAS PVC, KOKA UN ALUMĪNIJA LOGIEM

Pēc logu iebūvēšanas aktualizējas jautājums par palodžu montāžu. Logu montāžas meistari veic arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai montāžas darbs būtu pabeigts un tiktu uzstādītas palodzes. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus. Palodzes tiek piemeklētas atbilstošas logu izmēriem un fasādei.

POPULĀRAKIE LOGU MONTĀŽAS RISINĀJUMI

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *