Ātrie kredīti internetā ir pieejami jebkuram Latvijas iedzīvotājam un ir ikdienišķs finanšu pakalpojums. Tautā saukti par sms kredītiem, tie ir pazīstami plašākai sabiedrībai vismaz jau gadus desmit. To princips ir elementārs – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešamas liekas formalitātes un nauda kontā jau ir dažu minūšu laikā. Kredītlīnija tiek piešķirta personām no 20-70 gadu vecumam. Šāda veida aizdevumiem ir elastīgs atmaksas termiņš un pastāv iespēja to pagarināt. Šāda veida aizdevumi ir ideāls risinājums pēkšņu izdevumu vai neplānotu pirkumu segšanai vai tām reizēm, kad līdz algai palikušas pāris dienas. Vairāk informācijas var uzzināt uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

KĀDU ĀTRO KREDĪTU VISLABĀK IZVĒLĒTIES?

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās. 21.gadsimta piedāvājumi aizdevumu saņemšanas jomā ir ātri, elastīgi un viegli realizējami, tādēļ tos izmanto labāk, kā banku aizdevumus. Arī ātrie aizdevēji pārbauda kredīta pieteicēja kredītvēsturi un izvērtē iespēju aizdevumu piešķirt vai nē. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Lielākā daļa aizdevēju pirmo aizdevumu piedāvā izsniegt bez maksas jeb bez papildus procentu maksājuma.

VAI IR GARANTIJA, KA NETIKS VEIKTAS KRĀPNIECISKAS DARBĪBAS?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Katram klientam ir pieejams viņa personīgais profils aizdevēja vietnē, kurā ir redzama visa informācija par izsniegtajiem aizdevumiem un atmaksas grafiks. Aizdevuma kalkulators palīdz aprēķināt visus plusus un mīnusus, savukārt visi, ar aizdevumu saistītie dokumenti, tiek nosūtīti e-pastā. Aizdevējs ir saņēmis licenci sava darbībai, kas norāda uz to, ka tā ir legāla un pilnībā droša. Aizdevuma atmaksa ir elementāra – vai nu aizdotā summa ar procentiem, ja tādi ir, tiek pārskaitīti uz aizdevēja bankas kontu vienā maksājumā, vai arī tiek veikti lielāki aizdevuma atmaksas maksājumi.

ĀTRIE KREDĪTI INTERNETĀ PIE MUMS

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *