Viens no, ja ne pats populārākais aizdevumu veids visā pasaulē ir ilgtermiņa kredīti. Tas ir populārs norēķinu veids reizēs, kad nepieciešams segt neparedzētus izdevumus par pirkumiem, pakalpojumiem, medicīnas ārkārtas situācijām un tamlīdzīgos gadījumos. Bankas pēdējos gados ir kļuvušas aktīvas arī virtuālajā vidē, kas ir parādījis, ka lielai daļai pakalpojumu saņēmēju nemaz nav jāatrodas klātienē. Der atcerēties niansi, ka pēc jaunās Eiropas Datu Regulas stāšanās spēkā, jebkuram oficiālam darījumam internetā ir nepieciešams e-paraksts, pretējā gadījumā elektroniskais dokuments nebūs juridiski derīgs(izvēlies te – auto kredīts). Aizdevuma summa ir līdz pat divdesmit pieciem tūkstošiem eiro, ko ir iespējams saņemt līdz desmit gadiem.

CIK ĀTRĀ LAIKĀ KREDĪTS IR JĀATMAKSĀ?

Iesākumā varētu šķist, ka ilgtermiņa aizdevums ir pats sliktākais un neizdevīgākais no visiem aizdevumu veidiem, taču tā nebūt nav, piedevām, aizdevumu ir iespējams vienmēr atmaksāt ātrāk kā noteikts līgumā. Minimālā aizdevuma summa ir pieci simti eiro. 500 eiro ir viegli atmaksājams dažu mēnešu laikā. Aizdevumu ir iespējams saņemt uz laiku līdz pat 10 gadiem un summu 25 tūkstoši eiro, kas nozīmē to, ka aizņemoties šādu summu, vidējās izmaksas aizdevuma segšanai būs aptuveni 265 eiro eiro mēnesī. Protams, tiek piemērots arī procentu maksājums, kas ir cena aizdevuma ņemšanai. Procentu apmērs tiek piemērots proporcionāli aizdevuma summai.

KAS NEPIECIEŠAMS RAITAI FINANSĒJUMA SAŅEMŠANAI?

Viens no ērtākajiem veidiem kā pieteikties kredītam, ir sēžot savā ērtajā dīvānā, bez vajadzības iziet no mājas. Latvijas likumdošana nosaka, ka dažāda veida aizdevumi tiek piešķirti personām, kuras ir sasniegušas vismaz 21 gada vecumu kā minimums. Aizdevuma pieteicējs saņems ziņu savā mobilajā telefonā un e-pastā pēc tam, kad, dienas laikā tiks pieņemts lēmums par kredīta piešķiršanu. Labā ziņa ir tā, ka, lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešama ķīla, bet klientam jārēķinās, ka tiks lūgts norādīt darba vietu un tiks pārbaudīta kredītvēsture.

No kredītsaistībām nav jābaidās. Aizdevums ir iespēja ne tikai neparedzētu izdevumu segšanai, bet arī dzīves uzlabošanai. Aizdevumi internetā ir ērti saņemami, turklāt, pieteikumus iespējams nosūtīt pat brīvdienās. Regulāru kredīta maksājumu veikšana palīdz arī plānot ikmēneša izdevumu un plānot tēriņus.

KUR IR ĀTRĀKAIS AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS FIZISKĀM UN JURIDISKĀM PERSONĀM?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *