Labas kvalitātes logiem ir liela loma mājokļa tehniskajā stāvoklī. Pirms pārdesmit gadiem, namu fasādēs varējām redzēt pavisam cita veida logus. Ja pavēro populārākos materiālus no kuriem tiek izgatavoti logi, pirmās pozīcijas saglabā PVC un pēcāk alumīnijs un koks. 21.gadsimta sākumā par tendenci kļuva PVC logu montāža dažāda tipa ēkās. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Koka logi un palodžu montāža to senākajā izpausmē, ir kļuvuši par retumu. PVC logi ir parocīgi, jo tiem var uzstādīt arī insektu tīklus.

KĀDA VEIDA DURVIS IR VISIZTURĪGĀKĀS?

Mājas noteikti ir tā vieta, kurā nevēlamies redzēt netīkamas personas, kas traucē mieru vai kā citādāk ietekmē mūsu ikdienu un atpūtu. Pārnākot no darba vai atgriežoties no ceļojuma, neviens nevēlas tikt nostādīts fakta priekšā, ka prombūtnes laikā, mājās ir viesojušies garnadži. Mūsdienās ar vien vairāk cilvēku izvēlas savam īpašumam uzstādīt metāla durvis, kas ir neuzlaužamas, jo aprīkotas ar modernu slēdzeņu sistēmu. Savukārt PVC jeb plastmasas durvis nevajadzētu uzstādīt kā galvenās ārdurvis. Visbiežāk, plastmasas durvis varam redzēt pagalma pusē vai palīgēkās. Tajās var iemontēt arī stiklu. Tā pat ir iespējams izvēlēties šāda veida durvis uzstādīt veramas vai bīdāmas.

KĀDI DARBI NOTIEK LOGU MONTĒŠANAS GAITĀ?

Logu montāžu vislabāk ir noslēgt ar apdares darbu veikšanu un palodžu uzstādīšanu. Pareizai logu montāžai un apdares darbiem ir nozīmīga loma kvalitatīvai gaisa cirkulācijai telpā, tādējādi, novēršot pelējuma sēnīšu rašanās risku un mitruma uzkrāšanos. Šāda veida sekas, nepareizai logu un durvju montāžai, var novest pie veselības problēmām – astmas, alerģijām un pat dažādas pakāpes saindēšanās gadījumiem. Izvēlieties logu montāžu pie kvalificētiem meistariem, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Lielisks logu montāžas serviss parūpēsies par apdares darbiem un palodžu uzstādīšanu pēc darbu beigām.

MŪSDIENĪGI LOGU MONTĒŠANAS TEHNISKIE RISINĀJUMI

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *