Daudzi zina, kas ir auto noma, jo tā nodrošina klientiem visas vajadzīgās nianses par īpaši pielāgotām pakalpojumu cenām. Jums ir izredzes iepazīt visus konkrētos piedāvājumus, pie kuriem tiek pieskaitīta arī auto noma kopā ar profesionālu vadītāju. Visiem klientiem ir jābūt vecākiem par norādītajiem 20 gadiem, citādi uzņēmums atteiks vēlamo sadarbību. Jūs pašā sākumā arī vienosieties par to, kādā teritorijā būs atļauta konkrētā auto lietošana. Neskatoties uz to, ir noteikti dienas nobraukuma ierobežojumi visiem auto, par kuriem noteikti jānoskaidro jau pašā sākumā(apskaties labāko šeit – http://www.elegantsauto.lv/). Ilgtermiņa noma būs tiešām vērtīgs klientu ieguvums, kas vienmēr palīdzēs arī cilvēkiem, kas šeit mēdz uzturēties salīdzinoši neilgu laika posmu. Ja nu gadījumā tas ir Jums piemērotākais variants, tad to droši var izmantot, taču mašīnu noma tādā gadījumā tiek nodrošināta ar regulāru maksājumu veikšanu.

Kā piemeklēt īsto auto?

Auto iznomāšana tieši Rīgā tiek piedāvāta ļoti ērtā variantā, turklāt par mašīnas saņemšanas vietu arī var vienoties pašā sākumā. Ikvienas mašīnas iznomāšana nav pārāk sarežģīts, tomēr jāatceras, ka visiem klientiem ir noteikti savi īpašie pienākumi. Ja ir reāla interese šajā brīdī, Jūs varat apskatīt tabulu, kurā redzamas visas cenas un uzņēmuma piedāvātie pakalpojumu veidi. Piedāvāto mikroautobusu iznomāšana ir patiešām ērts variants, ja plānojat kādu lielāku ģimenes ekskursiju u.c. apjomīgākus pasākumus, kur tie var noderēt. Lai saprastu, kurš variants Jums būtu piemērotāks, būtu ieteicams aplūkot pievienotos auto aprakstus. Ja ir īpaša vajadzība, vienmēr tiek iznomāti arī speciālie bērnu sēdeklīši, jaunākās GPS ierīces un dažādas citas nianses, par kurām vienkārši būs kāda atsevišķa maksa par noteiktu laika posmu.

Kādi bonusi piedāvāti nomniekiem?

Būtiski iegaumēt, ka šāda veida automašīnu īrēšana Rīgā prasa samērā lielu atbildību, jo par itin visiem konstatētajiem defektiem pilnībā atbild nomnieks. Gluži tāpat visiem klientiem jāzina, ka ir naudas sodi par konkrētiem minētajiem noteikumu pārkāpumiem, tieši tāpēc būtu labāk visu izpildīt, lai vēlāk nebūtu lieku aizķeršanos. Jums noteikti arī ir jābūt vismaz 1 gada autovadītāja stāžam it īpaši jau, ja interesē kravas auto noma. Patiešām liela nozīme procesā ir tam, kādu gan izmantoto auto nodosiet konkrētajā datumā, jo tam jābūt pilnībā sakoptam, citādi par to tiks ieturēta noteikta maksa no iemaksātās drošības naudas. Rezervācijas tiek simtprocentīgi apstiprinātas no tā brīža, kad klients veicis noteikto avansa iemaksu. Pilnīgi visu Jūsu izmantoto uzņēmuma pakalpojumu pilnīga apmaksa iespējama internetbankā, tāpat varat izmantot arī kredītkarti, ja vien šāds veids šķiet patīkamāks.

Auto noma visām vajadzībām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *