Cilvēku rīts bieži vien iesākas ar tasi gardas kafijas, pie tam mēs ar prieku ar to pavadām arī pusdienu laiku darbā, pastaigājoties pa parka ieliņām, gaidot lidostā vai arī dzelzceļa stacijā. Tas ir īstenojams, tā kā mūsdienās ir pieejami ne vienīgi vienkāršie kafijas automāti, kurus novietojam dzīvoklī, bet arī, piemēram, kafijas tirdzniecības automāti, kuri pieejami var teikt, ka ikvienā sabiedriskā vietā. Šobrīd kafijas aparāti arvien biežāk pieejami mācību iestādēs, biznesa centros, tirdzniecības centros, dzelzceļa stacijās, lidostās, kā arī vairākās citās sabiedriskās vietās(aplūko šeit – kafijas automātu serviss). Gadījumā ja esiet uzņēmējs un arī Jums interesē tāda veida kafijas vai dažādu batoniņu un dzērienu tirdzniecības automāti, tad šis raksts būs priekš Jums!

Kafijas aparāti – izvēlēšanās dažādība

Lai precizētu to, kādi kafijas automāti ir vajadzīgi, ir jāzina aptuvenais klientu un darbinieku daudzums, kas apmeklēs konkrēto tirdzniecības vietu vai biroju. Gadījumā ja tā būs maza ēstuve vai arī viesnīcas restorāns, tieši kafijas aparāti, kas ir uz galda liekami, jau būs piemērota opcija. Ja runāt jau par mazu tirdzniecības vai ofisa ēku, kur tad kafijas lietojums tiek plānots no simts līdz divsimt dzērienu dienā, šeit tad piemērota alternatīva ir nelieli kafijas tirdzniecības automāti ar astoņiem līdz desmit kafijas dzērienu veidiem. Jau lielam biznesa centram, izglītības iestādēm, tirdzniecības centram būtu nepieciešami kafijas tirdzniecības automāti jau ar 15 vai pat vairāk veidu dzērieniem, kas, savukārt, arī tiek pagatavoti diezgan ātri. Šajā gadījumā labi iederēsies arī automāti, kur ir uzkodas vai cita veida dzērienu opcijas, piemēram, minerālūdens vai arī limonāde. Vairāk pieprasīti tad ir kafijas automāti, kas pagatavo ne mazāk kā piecus veidus: americano, espresso, kapuchino, latte un karsto šokolādi. Pievēršoties funkcionalitātēm, kafijas aparāti ar vairākām automatizētām funkcijām būs tiešām vienkāršāki to lietošanā. Ir ļoti labi, ja iekārtai ir automātisks kafijas malšanas iestatījums un nepārtraukta diagnostika, pašattīrīšanās funkcija, enerģijas taupīšana, kā arī aizsardzība pret īssavienojumu. Viennozīmīgi vislabāk būs izvēlēties ierīci ar mazu enerģijas patēriņu. Protams, jo vairāk tehnikai funkciju, jo bez šaubām augstākas jau būs izmaksas. Tādēļ šeit izvēlēšanās ir tikai klienta pārziņā.

Kvalitatīvs kafijas serviss – pirkšana un vēl uzturēšana

Ir pienācis laiks, kad Jums vajadzīgi kafijas aparāti vai pat jau lielāki kafijas tirdzniecības automāti. Pie kā tos labāk pasūtīt? Mūsdienās kafijas serviss vai arī kafijas aparātu remonts tiešām ir parasta lieta, ko piedāvā vairāki uzņēmumi. Izvēloties savu partneri, apskatiet piedāvājumu – kādi tieši kafijas automāti vai jau kafijas tirdzniecības automāti būtu pieejami. Kādas tad būs aparātu funkcijas. Apskatiet to, kādi tad pakalpojumi būs uzņēmuma piedāvājumā. Nozīmīga lieta, protams, būs arī kafijas automātu remonts un apkope. Kvalitatīvs serviss piedāvā ne tikai pašus aparātus, apkopi, remontdarbus, taču arī kafijas pupiņas, tasītes un citas svarīgas lietas. Svarīgi jau ir arī izlasīt uzņēmuma klientu atsauksmes tieši par šo pārdevēju. Taču pacentieties noskaidrot arī ko vairāk par pārdevēju – cik gadu tas darbojas tirgū, ar kādiem partneriem darbojas un līdzīgas lietas. Drošs partneris nozīmē ilggadīgu un pārdomātu sadarbību bez liekām problēmām!

Izvēlamies kafijas automātu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *