Daudzi zina, kas ir auto noma, jo tā allaž garantē visas nianses par īpaši pielāgotām cenām. Auto noma ar speciālu vadītāju paredzēta tiem, kas brauciena ietvaros daudz labprātāk atpūstos. Pieteikšanās gan tiek pieļauta vien ar atsevišķiem īpašiem nosacījumiem, piemēram, Jums jābūt vismaz 20 gadus vecam tajā brīdī. Jūs pašā sākumā arī vienosieties par to, kādā teritorijā būs atļauta konkrētā auto izmantošana. Pirms konkrētās rezervācijas nosūtīšanas Jums skaidri jāzina, ka spēkā ir konkrēti auto nobraukuma stingrie ierobežojumi. Ilgtermiņa auto noma būs vērtīgs klientu ieguvums, kas vienmēr palīdzēs arī tiem, kas šajā valstī mēdz uzturēties salīdzinoši neilgu laika posmu. Mašīnu noma nupat minētajā situācijā tiek piedāvāta ar regulāriem ikmēneša maksājumiem, bez tam pēc 6 mēn. iespējams saņemt atlaides.

Aplūkojiet katras mašīnas aprakstu

Auto noma tieši Rīgā pieejama ļoti komfortablā variantā, bez tam par mašīnas konkrēto saņemšanas vietu arī pilnīgi noteikti var vienoties pašā sākumā. Ikvienas mašīnas noma nav pārāk sarežģīts, vienīgi jāatceras, ka klientiem ir noteikti savi īpašie pienākumi. Ja ir reāla interese šajā brīdī, Jūs varat apskatīt tabulu, kurā būs redzamas pilnīgi visas cenas un uzņēmuma piedāvātie pakalpojumi. Piedāvāto mikroautobusu noma ir ērts risinājums, ja plānojat kādu lielāku ģimenes izbraucienu u.c. lielākus interesantus pasākumus, kur tie var noderēt. Pie katra no auto apskatāms īss raksturojums, pieminot konkrēto sēdvietu daudzumu un citas būtiskas detaļas. Taču, ja nepieciešams vēl kaut kas, piedāvājumu klāstā atradīsiet īpašos bērnu sēdeklīšus, piemērotas GPS ierīces un dažādus citus rīkus par atsevišķu samaksu.

Izbaudiet visas piedāvātās privilēģijas

Patiešām būtiski atcerēties, ka šāda automašīnu īre Rīgā viennozīmīgi prasa samērā lielu atbildību, jo par itin visiem bojājumiem atbild pats nomnieks(vairāk informācijas skatīt te – ilgtermiņa auto noma). Tāpat klientiem jāzina, ka ir atšķirīga apmēra naudas sodi par konkrētiem minētajiem noteikumu pārkāpumiem, tāpēc labāk visu izpildīt, lai nebūtu lieku aizķeršanos. Jums pilnīgi noteikti arī ir jābūt vismaz 1 gada autovadītāja stāžam it īpaši jau, ja Jūs interesē kravas auto īre. Liela nozīme ir tam, kādu gan izmantoto auto Jūs nodosiet paredzētajā datumā, jo tam jābūt pilnībā sakoptam, pretējā gadījumā par to uzreiz tiks paņemta maksa no drošības naudas. Starp citu, noteikti būtu jāiegaumē, ka Jūsu nupat pieteiktā rezervācija uzņēmumā tiks apstiprināta tikai pēc avansa maksājuma pilnīgas veikšanas. Pilnīgi visu izmantoto uzņēmuma pakalpojumu pilnīga apmaksa reāli iespējama elektroniski, taču tāpat mierīgi varat izmantot arī kredītkarti, ja šāds veids šķiet piemērotāks.

Auto noma atšķirīgām iecerēm

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *