Iekārtojot mājokli ir vajadzīgs jau laicīgi saprast to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Mēbeļu veikalā arī internetā ir iespējams izvēlēties dažādu funkciju un stila mēbeles jebkuram interjeram, turklāt, pēdējā laikā ir populāri izvēlēties moduļu tipa mēbeles, ko vēl vieglāk ir iespējams kombinēt un pielāgot mājokļa un arī telpas izmēriem. Telpu iekārtojumu var izdomāt arī ar skiču palīdzību, jo tā ir vieglāk izprast un vizualizēt to, kā izskatīsies gala variants. Mēbeļu veikalos pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

VIRTUVES MĒBELES PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA

Viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, ko visbiežāk vēlas izgatavot pēc individuāla pasūtījuma, ir iebūvējamie skapji un virtuves. Virtuve ir tā telpa, kurā visam ir jābūt parocīgam, ērtam un ergonomiskam, lai ēst gatavošana sagādātu prieku. Virtuves iekārtas izgatavošana nav sarežģīts vai laikietilpīgs process, kā sākuma varētu šķist. Virtuves iekārtas ir iespējams pasūtīt visa veida un izmēra virtuvēm. Ergonomiskas un ērtas mēbeles, it sevišķi virtuvē, ir ļoti nozīmīgas, jo augstā funkcionalitāte un katra nianse, kas tiek izgatavota pēc īpaša pasūtījuma, palielina ne tikai telpas funkcijas, bet arī saimnieku prieku.

AKTUĀLAS TV IEKĀRTAS KLIENTU MĀJOKĻIEM

Viesistabas mēbeles un TV sistēmas bieži vien tiek veidotas pēc pasūtījuma un ir diezgan populārs risinājums daudzos mājokļos. TV iekārtas, kas būtu dēvējamas par mūsdienīgu variāciju par sekciju, ir ārkārtīgi pieprasīts produkts. Tiem, kuriem šāds mēbeles veids nav pazīstams tā ir kompakta sekcija, kurā ir vieta visam nepieciešamajam un arī televizoram, kas mūsdienās ir atrodams katrā mājoklī. Agrāk sekcijas aizņēma lielāko daļu telpas, bija masīvas, ārkārtīgi smagas, vizuāli ne tās pievilcīgākās un nereti tika izkaisītas pa visu mājokli, jo tām bija ļoti daudz dažādu skapju un skapīšu. Mūsdienās, visas mēbeles ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm un ieskatiem, izslēdzot iespēju masīvu, neergonomisku un neglītu mēbeļu iegādei.

MŪSDIENĪGI RISINĀJUMI MĒBEĻU DIZAINAM UN FUNKCIONALITĀTEI

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.

PRAKTISKAS UN VIZUĀLI PIEVILCĪGAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *