Uzsākot remontu, cilvēkiem bez pieredzes jau ir grūti iedomāties, kā tad atrastie apdares materiāli izskatīsies dzīvē: sienu krāsa var būt daudz tumšāka, kā bija uz piemēra, un vieglais raksts uz flīzēm var likties par uzbāzīgu, kad tika ieklāta siena. Taču, ko tad izdarīt, kad vajadzīga jauna santehnika? Pavisam nav īsti skaidrs. Bez šaubām, labāk ir griezties tieši pie profesionāļiem, kuri varēs palīdzēt gan plānot interjeru, gan arī atrast labākos apdares materiālus. Jau par to, kāds tad interjera veikals spēs sniegt palīdzību un kā tad uzsākt plānot savu remontu, noskaidrot vairāk var tālāk. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

Apdares materiāli remontdarbiem

Remontdarbi – grīdas seguma un vēl sienu apdares izvēlēšanās, tiek pētīta santehnika un arī meklētas mēbeles pēc pasūtījuma vai gatavas. Kā var nekļūdīgi izvēlēties apdari sienām? Vislabāk būs to pieskaņot grīdas segumam, lai mēģināt radīt kopējo veidolu. Kā piemēram, kad vairāk patīk pelēks parkets, šajā gadījumā sienām iederēsies baltas tapetes vai arī krāsotas sienas ar akcenta sienām pelēkā krāsā. Viennozīmīgi tas, kas ir piemērotāks sienām – tapetes, krāsotas sienas vai arī flīzes, būs atkarīgs no cilvēka vēlmēm un istabas. Kā piemēram, bērnu istabā būs piemērotas foto tapetes, šajā gadījumā varētu būt izvietots skaists zīmējums, kuru vēlāk varēs pamainīt. Taču, kā piemēram, vannasistabā lieliskas būs tieši dažādas flīzes. Grīdām ļoti labi iederēsies parkets vai arī lamināts, turklāt mūsdienās lamināts pilnībā atdarina naturālo koku, bet ir ievērojami lētāks par parketu. Varētu pat mīksto grīdas segumu likt, kas tad labi izskatās guļamzonā. Šobrīd daudziem atklājums ir linolejs, tā kā šis materiāls ir uzlabots – šodien linolejs tomēr ir samērā spēcīgs, tiešām var slāpēt trokšņus, turklāt tas ir un būs ļoti mīksts. Tādējādi nav bail, kad mazulis sasitīsies vai arī kāds trauks saplīsīs. Kā arī svarīga lieta ir santehnika – keramikas, akmens masas izlietnes, tualetes podi ar jau iebūvētu un brīvi stāvošu ūdens skalošanas kasti, pie sienas stiprināmie tualetes podi, kas tad ir ļoti komfortabli lietošanā. Nevienu neizbrīnīsi ar Soft close opciju, bet podos tagad tiek iebūvēts ūdens taupīšanas režīms, kas ir samērā būtiska opcija. Tādēļ ieteicams tuvāk iepazīties ar modernās santehnikas tehnoloģiju jauninājumiem.

Pie kā iegādāties materiālus?

Gadījumā ja ir priekštats par to kādi tieši apdares materiāli pastāv, bet tajā pat brīdī nav skaidrs, kādi tieši būs atbilstošākie Jūsu gadījumā, tad vislabākais opcijas variants būtu griezties specializētā veikalā, kur būs ne vienīgi apdares materiālu piedāvājums, bet arī profesionāli speciālisti, kuri izlīdzēs izvēlē un vēl sniegs ieteikumus. Protams, materiālus apdarei var pirkt interneta veikalā, bet šeit Jūs nesaņemsiet tik izsmeļošu atbildi, piemēram, kā tiekoties klātienē. Tāpēc vienmēr apskatiet klientu atsauksmes jau par izvēlēto veikalu, taču savu izvēli vislabāk realizēt ir uz vietas. Drošs apdares materiālu un interjera veikals atšķiras ar tām lietām, ka tur strādā tāda veida profesionāli, kuri spēs dot rekomendācijas arī stila radīšanā vai vairāku materiālu kombinēšanā. Der vērst īpašu uzmanību materiālu ražotājiem, jo arī pie pazīstamajiem pārstāvjiem iespējams sameklēt izmaksu ziņā adekvātus apdares materiālus, taču kvalitāte būs tas, par ko tad Jūs nežēlosiet. Galvenais ieteikums būs – uzdodiet jautājumus. Profesionāli darbinieki būs tiešām ieinteresēti labā apkalpošanā un vērtīgu padomu sniegšanā.

Kā labāk un arī kur labāk pasūtīt materiālus vislabākajam iznākumam?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *